A Sun Team Studio Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2000-ben reklámtermékek gyártására, forgalmazására alakult, 100%-ban magyar tulajdonban lévő cég.
Fő tevékenységünk az emblémázott üzleti, céges repi ajándékok, reklámeszközök készítése, forgalmazása. Szolgáltatásaink kiterjednek a grafikai tervezésre, nyomdai termékek kivitelezésére is.
A tőlünk megszokott rugalmassággal és színvonalon igyekszünk partnereink számára az ajándéktárgy beszerzést megkönnyíteni, segíteni akár az egyedi ötletek megvalósítását is.

Eddigi munkánk eredményeként, megrendelőink köre folyamatosan bővül. Amellett, hogy régi, visszatérő ügyfeleinkkel az évek során sikerült szoros, jó üzleti kapcsolatot kialakítani, továbbra is célunk, hogy valamennyi új megrendelőnk állandó partnerünkké váljon.
Szeretnénk hosszútávon segíteni munkájukat, hogy minden területen széles kínálatot, versenyképes árat és szolgáltatást biztosíthassunk.
A széles beszállítói körnek köszönhetően, termékválasztékunkat mindig az aktuális piaci trendeknek megfelelően, folyamatosan frissítjük

Segítünk megvalósítani céges ajándékötleteit!