Minimum rendelhető mennyiség: 250 db

Vas kontra cink ötvözet jelvények
Összefoglalva: A vasból készült jelvények nehezebbek és megfizethetőbbek, míg a cink ötvözetből készült jelvények könnyebbek, tartósabbak és finomabb részletekkel tervezhetők.
– Költségek: A vas olcsóbb, mint a cink ötvözet, a nyersanyag alacsonyabb költsége és az egyszerűbb gyártási folyamat miatt.
– Alak: A cink ötvözet finomabb részletekkel önthető, mint a vas, így jó választás a bonyolult jellemzőkkel, lyukakkal ellátott jelvények kialakításánál vagy apró szövegeknél. A vasat is lehet részletekkel tervezni, de nem biztos, hogy olyan pontos és részletgazdag eredmény érhető el, mint a cink ötvözet esetében.
– Felület: cink ötvözetből és vasból készült jelvényeink nikkel bevonattal vannak ellátva a tartósság növelése érdekében; a cink ötvözet azonban a tartósabb a kettő közül.
Lágy festett zománc kontra kemény tűzzománc
Összefoglalva: a lágy festett zománc olcsóbb, kissé mélyített textúrájú és élénk színekkel rendelkezik, míg a kemény tűzzománc sima, üvegszerű felületű és tartósabb.
– Textúra: A lágy festett zománcnak kissé mélyített textúrája van, míg a kemény tűzzománc sima, üvegszerű felületű.
– Tartósság: A kemény tűzzománc a gyantaszerű anyag keménysége miatt tartósabb és ellenállóbb a karcolásokkal és a lepattanásokkal szemben, mint a lágy festett zománc.
– Költségek: A kemény tűzzománc általában drágább, mint a lágy festett zománc a magasabb anyagköltség és a bonyolultabb gyártási folyamat miatt.